top of page
  • rowan7611

Hoe KOPexpo van een standbouw bedrijf een merk heeft gemaakt!


KOP bestaat al bijna 15 jaar en heeft zich de afgelopen 5 jaar gefocust op het neerzetten van een sterk merk. Bij KOP vinden ze het namelijk belangrijk om ook als merk sterk en kwalitatief over te komen. Want kwaliteit staat enorm hoog in het vaandel bij KOP. Standbouw is waar onze passie ligt en daar zijn we enorm gedreven in.


Als je een sterk merk wil zijn dan moet bijna alles kloppen. Want als je wel kwaliteit levert maar je doelgroep weet je niet te vinden dan sta je er als merk niet goed voor. Als je enorm goed goed gevonden, je marketing uitingen zijn onderscheidend en je scoort goed via de de kanalen die je gebruikt dan is het wel belangrijk dat je ook de kwaliteit levert die je doelgroep verwacht. Zet jij de merk heel fancy en hoogwaardig neer dan verwacht je doelgroep ook een hoogwaardig en fancy product of dienst.

Het is dus enorm belangrijk dat je ook in je merk uitingen de verwachtingen van je doelgroep goed managed. En daar is KOP de afgelopen jaren goed in geslaagd.


Ze weten met hun uitstraling door middel van hun website en social media kanalen de verwachtingen van de doelgroep goed te waarborgen. Ze staan onder andere voor hoge kwaliteit en dat zie je duidelijk terug. Ze hebben een hoogwaardige website die dit uitstraal en een mooi strak logo die hierbij aansluit. En naast de hoogwaardige uitstraling zie je op de social media kanalen ook hoe het bedrijf werkt en laat het haar mensen zien.

Ben je benieuwd naar KOP? Neem gerust een kijkje op de website van KOPexpo!




3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page