top of page
  • rowan7611

De websites waar je informatie over standbouw vindt

Bijgewerkt op: 21 mrt.


Wil je meer informatie hebben over standbouw? Ik kan mij voorstellen dat je dan niet goed weet waar je moet beginnen. Je kan in je omgeving gaan vragen of iemand wel een goede standbouwer kent en die bij hun past. Maar je kan je zoektocht ook online beginnen.


Googlen

Google kan je grootste vriend zijn. Zo ook als je op zoek bent naar een standbouwer die bij jou past. Vul bijvoorbeeld het zoekwoord "Standbouwer" in en je vind waarschijnlijk heel wat standbouwers. Kijk rustig op hun website. Kijk vooral ook in het portfolio van de standbouwer en kijk of ze de stijl bouwen die bij jou past. Het is namelijk wel belangrijk om een goede match te hebben met je standbouwer om tot een optimaal resultaat te komen van jouw beursdeelname.


Startpagina

Wat je ook kan doen is een kijkje nemen op een startpagina. Bijvoorbeeld op de onderstaande pagina's



Hier vind je een mooi overzicht van diverse standbouwers.


De volgende stap is het uitnodigen van één of meerdere partijen om een kennismaking in te plannen. indien je al zo ver bent zou je zelfs al een briefing kunnen afgeven zodat ze alvast een ontwerp voor je kunnen maken. Kies vervolgens het ontwerp dat het beste bij je past en voor je het weet sta je al op de beursvloer.


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page